Hoe vraagt u een wijndegustatie aan?

Wegens de stijgende interesse voor degustatieavonden, hieronder even onze voorwaarden.

Locatie: Dit is uw eigen keuze. Dit kan bij ons in de winkel in Liedekerke, bij u thuis of op een andere locatie (bv voor verenigingen). We kunnen zelfs een online Zoom wijntasting organiseren.U kan ons steeds vrijblijvend contacteren om zo’n avond te organiseren. Tijdens de degustatie bespreken we 8 wijnen, waarvan wij er 4 à 5 zelf aanbrengen uit ons gamma en waarvan u de overige vrij kan kiezen, eveneens uit ons gamma. Dit kan rond een specifieke thematiek (Een regio, 1 specifieke druivensoort over de wereld, …)

Een minimum van 10 personen is een vereiste. Per proever vragen wij een vaste prijs van €20. Dit houdt dus een minimumkost van €200 in. Het inschrijvingsbedrag (€20 * aantal deelnemers) wordt door de gastheer bij het begin van de wijnavond aan ons overgemaakt. Indien u wenst, kan u steeds opteren om de wijnen zelf aan te kopen en door ons te laten presenteren. Meer info hierover kan u verkrijgen, door een mail te sturen naar info@oinos.be. In overleg met de gastheer kunnen eventueel door ons wijnglazen en brood worden voorzien, dit echter met een meerkost van €2 per persoon, eveneens vooraf te laten weten en af te rekenen bij aanvang van de degustatie.

Elke deelnemer ontvangt bij aanvang een overzicht van de gepresenteerde wijnen. Na afloop kan hij zijn bestellingen aan ons doorgeven. De gastheer ontvangt een overzicht van alle bestelde wijnen en het corresponderende bedrag per deelnemer. Al de bestelde wijnen worden naderhand afgeleverd bij de gastheer. Goede afspraken maken goede vrienden en dus vragen wij contante betaling bij levering.

U kan gerust uw degustatieavond reserveren alvorens u het minimum aantal deelnemers hebt verzameld. Wij vragen in dat geval wel dat u ons tijdig verwittigt over het definitieve aantal deelnemers.

Vul onderstaand formulier in of bel +32 (0) 475.30.80.95 om uw degustatieavond te reserveren.Voor een Zoom wijntasting gelden uiteraard andere afspraken dan bovenstaande. Covid-19 noopte ons tot het vinden van leuke alternatieve tastingmethodes. Het aantal te proeven flessen bepalen jullie zelf (geen vooraf bepaald aantal). De flessen worden door ons bij de verschillende deelnemers bezorgd. Details op aanvraag en volgens de gewenste formule.

Wijndegustatie aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

1 + 0 = ?